Comunicare si Educație Vizuala în Învățământul la Distanță - Liceul ”Miron Costin” Iasi

Școală acreditată Erasmus+
50 ani
Liceul Teoretic
„Miron Costin” Iași
1972-2022
Du-te la conținut

Comunicare si Educație Vizuala în Învățământul la Distanță

Proiecte > Proiecte Educative
Parteneriat Educațional – CAVE-Comunicare si Educație Vizuala în Învățământul la Distanță
 
 
Școala Primară EuroEd Iași, cu experiență în implementarea proiectelor europene, vă invită să participați ca parteneri asociați în cadrul proiectului CAVE - Comunicare și Educație Vizuală în Învățământul la Distanță (2020-1-IT02-KA226-SCH-095188), dezvoltat sub egida programului ЕRASMUS+. Partenerii actuali sunt: https://www.projectcave.eu/schools.php
 
Ne dorim parteneri din rândul școlilor primare din Iași,  grupul țintă al proiectului fiind profesorii și elevii de școală primară, care nu au abilități digitale adecvate pentru a gestiona învățământul la distanță și care au nevoie de soft skills, suplimentare pentru a face față utilizării pedagogice a tehnologiei în clasă (veți găsi în anexa broșura proiectului). Deoarece urgența din sistemul de sănătate COVID-19, a provocat numeroase schimbări, radicale, în managementul dinamicii educaționale.
 
Principalele rezultate si activități în care vor fi implicați profesorii:
 
  • Curs Online Povestirea după imagini -  formare online pentru profesori, axat pe utilizarea limbajului infografic și aplicarea povestirii vizuale în predare (school telling).
  • Agorà - Platformă vizuală de social media, pentru profesorii și elevii din învățământul primar.
  • Bază de date - Instrumente și metodologii de evaluare a competențelor digitale ale profesorilor și elevilor.
  • Fiecare școală parteneră ar trebui să implice minim 5 profesori și clasele aferente acestora, la care să aplice informațiile dobândite în urma proiectului.
       
  
Înapoi la cuprins